Een verhaal van meer dan 130 jaar vakmanschap
Ons verhaal is er één van meer dan 130 jaar kwaliteit en ambacht! Al vier generaties lang maken wij met passie en vakmanschap de lekkerste vleeswaren en specialiteiten. Ons motto huisgemaakt, thuis gesmaakt dragen we uit in alles wat we doen. Van onze charcuterie, bereide gerechten tot onze traiteurgerechten, alles huisgemaakt volgens unieke recepten, smaakvol en van topkwaliteit.
Kom langs en proef het verschil van écht ambachtelijk vakmanschap!

Slagerij Mestdagh Moonens, da's 4 generaties vakmanschap in Pittem.
Ons kwaliteitsvlees, vlees
van Belgische bodem
In ons atelier versnijden we zelf al ons vlees, alles altijd mooi ontvliest en opgekuist.
Direct klaar voor jullie om mee aan de slag te gaan en de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Varkensvlees - Duroc d'olives
Het varkensvlees van Duroc d'olives is uitzondelijk sappig en mals. Dat komt door het unieke varkensras én de specifieke voeding: olijfolie en een mix van pure zaden en granen.
Bij Belgische telers gekweekt, mét de welzijn van de dieren voorop!

Rundsvlees - Belgisch wit-blauw
Het vlees is niet alleen mager, maar ook cholesterolarm en het heeft van alle rassen de meeste onverzadigde vetzuren. Perfect voor een zachte, malse smaak op het bord.
Huisgemaakt en ambachtelijk
Wist je dat wij bijna al onze charcuterie zelf maken? Volgens unieke recepten die al 4 generaties in onze familie zijn.

Heerlijke bereidingen
Elke dag roeren we in onze kookpotten om voor jullie de lekkerste verse gerechten te creeëren. Puur, huisgemaakt en gevarieerd.
Gerechten voor elke dag, of culinair voor een diner met vrienden of familie.

Wie zijn we?

Louise

Lukas
